Yhteystiedot

Mirja Pulkkinen
Kumpukatu 4 C 23
70620 Kuopio
044 517 9231
sultsinan (at) msn.comMaarit Mustonen
+358 44 274 7537
sultsinan (at) gmail.com


Viestejä voi laittaa kummalle tahansa myös Facebookissa tai etenkin WhatssApissa, jolla tavoittaa nopeasti!


Instagram:
Sultsinan_cattery

leevi2_esittely.jpg

Esittely

Sultsinan nimen takaa löytyy Mirja Pulkkinen ja Maarit Mustonen Kuopiosta. Kasvatamme kissoja Sultsinan kasvattajanimellä Fife ja Cfa kattojärjestöjen alla. 

Ihastuksemme itämaisiin tapahtui Kuopion esittelynäyttelyssä. Oman itämaisen löytäminen ei kuitenkaan ollut helppoa, sillä musta oli meille silloin ehdoton väri. Ensimmäisen itämaisen hankimme vuonna -92. Tämä oli aivan ihastuttava musta poika Antti. Tarkoituksenamme ei ollut hankkia näyttelykissaa, mutta kasvattajan pyynnöstä käytimme Anttia Kuopion näyttelyssä ja se vei mennessään.

Myöhemmin ajankohtaiseksi tuli naaraan ja kasvattajanimen hankinta. Kasvattajanimi Sultsinan muotoutui esimmäisen naaraamme nimestä Selan Sultsina ja se hyväksyttiin FIFe:ssä vuonna -97. Ensimmäiset Sultsinat näkivät päivänvalon kesällä -98. Cfa tuli kuvioihin monien vuosien harkinnan jälkeen vasta ihan tässä viime aikoina ja nyt kasvattajanimemme onkin rekisteröity myös Cfa:ssa. Ensimmäiset näyttelykokemukset myös Cfa:n puolella on jo käyty hakemassa. 

Kasvatustoimintamme on pienimuotoista. Pyrimme kasvattamaan terveitä, mahdollisimman hyvä luonteisia ja kauniita kissoja. Kissamme asuvat kahdessa taloudessa. Leikkaamattomat naaraat asuvat Maaritin luona, kollit, kastraatit ja eläkkeellä olevat vanhukset asustavat Mirjan luona. Lisäksi jotkin kissat ovat hurmanneet ystävämme ja sukulaisemme, ja asustavat heidän luonaan sijoituksessa tai osaomistuksessa. Meille erittäin tärkeä asia on se, että kissa on perheenjäsen, joka on mukana kaikissa päivittäisissä askareissa. Meillä ei ole kotona suljettuja ovia, vaan kaikki kissat elävät vapaasti meidän kanssamme ja nukkuvat vieressämme (myös kolli pojat)!