Yhteystiedot

Mirja Pulkkinen
Kumpukatu 4 C 23
70620 Kuopio
044 517 9231
sultsinan (at) msn.comMaarit Mustonen
+358 44 274 7537
sultsinan (at) gmail.com


Viestejä voi laittaa kummalle tahansa myös Facebookissa tai etenkin WhatssApissa, jolla tavoittaa nopeasti!


Instagram:
Sultsinan_cattery

Kaikki kissamme ovat FeLV ja FIV negatiivisia, microsporum canis negatiivisia, Tritrichomonas negatiivisia, Giardia negatiivisia ja A-veriryhmää.

Testaamme kissalamme kissat säännöllisesti. Esimerkiksi tuontikissamme viettävät aikaa karanteenikodissa kunnes testitulokset ovat varmistuneet ja vain puhtailla papereilla pääsevät tekemisiin muiden kissojemme kanssa. 

 

Kollejamme voi kysellä siitokseen. Jokaisen tapauksen harkitsemme erikseen tilanteen mukaan.

Kumminkaan kellään kolleistamme ei ole eikä tule liian montaa pentuetta jälkeläisiä, eli kun "riittävä" määrä mielestämme astutuksia on tapahtunut niin kollit siirtyvät kastraatti kerhoon. Kolleja annamme kumminkin muidenkin käyttää senkin takia ettei kaikilla ole mahdollisuutta pitää itse kolleja kotona ja näin ollen autamme myös muita kasvattajia jatkamaan työtään tämän rakastamamme rodun parissa. Yhteistyö kannattaa aina, sillä pääsee paljon pidemmälle kuin yksin tarpoessa. Samalla myös geenipooli laajenee, kun jokaisen kasvattajan ei ole pakko käyttää sitä omissa nurkissa pyörivää kolliaan kaikille naarailleen vaan vaihtoehtoja löytyy. Yhdistelmät mietimme tarkkaan, sillä kasvattaminen ei ole määrän lisäämistä.

Kaikki kollimme asuvat kuin muutkin kissamme, eivät suljettuina omiin huoneisiin vaan ihan kuin perheenjäsenet. Heillä on käytössään koko asunnon tilat.

 

19.04.2011_427.jpg