Yhteystiedot

Mirja Pulkkinen
Kumpukatu 4 C 23
70620 Kuopio
044 517 9231
sultsinan (at) msn.comMaarit Mustonen
+358 44 274 7537
sultsinan (at) gmail.com


Viestejä voi laittaa kummalle tahansa myös Facebookissa tai etenkin WhatssApissa, jolla tavoittaa nopeasti!


Instagram:
Sultsinan_cattery

Pennut

Ajoittain meillä on pentuja varattavissa. Emme kumminkaan pidä mitään jonotuslistaa, eli jos olet kiinnostunut pennuista niin seuraile sivuja jonne tulee aina infoa pennuista ja suunnitelmista.

Pennut myydään kahdesti rokotettuina, useaan kertaan madotettuina, sirutettuna ja tietenkin rekisterikirjan kanssa. Meiltä saat myös 24h tuen ja turvan jos pennun kanssa tulee jotain päänvaivaa tai muuten vain haluat höpöttää jollekkin kissasi toilailuista. Meille saa soittaa aina, olipa asia iso tai pieni! 

Haluamme mielellämme myös kuulla pennun kuulumisia, seurata kasvua ja kehitystä, eli jonkinmoinen yhteydenpito olisi suotavaa. Tietenkään emme halua häiritä normaalia elämää tai arkea, mutta kuulumiset ja esim kuva silloin tällöin piristää mieltä kummasti. Ja pennun kehityksen seuraaminen antaa meille myös suuntia kasvatusta eteenpäin suunnitellessa.

Meille voi tulla tutustumaan pentuihin ja aikuisiin milloin vain. Tietenkin ensin kannattaa soittaa ja kysästä että olemmeko kotosalla. Tervetuloa ihastumaan neloskategorian kissoihin. Varoituksena voimme vain sanoa että jos annat niille pikkusormen niin ne vievät vähintään sen koko käden! Kohta huomaatkin että kotonasi vilistää yksi jos toinenkin luikero kissa......


utun_vauva_135.jpg